İçeriğe geç

Fenerbahçe Kongre Üyesi Kaç Tane Bilet Alabilir

FB kongre üyesi kaç kombine alabilir?

Kulüp üyelerimize tanınan 2 adet kombine hakkı ile taraftar kart ve Fenercell abonelerine tanınan 1 adet kombine hakkı, tüm satış dönemleri (yenileme dönemi, ayrıcalıklı satışlar ve genel satışlar) için geçerli olup, her dönem için ayrı bir kısıtlama uygulanmamaktadır.

Fenerbahçe öncelikli bilet kimler alabilir?

Tüm üyelerimiz stadyumumuzda oynanan maçlarımız için bilet ve maç bileti satın alma hakkına sahiptir. Tüm üyelerimiz basketbol takımımızın Fenerbahçe Ülker Arena’da oynadığı maçlar için öncelikli bilet alma hakkına sahiptir.

Fenerbahçe kongre üyeliği kaç kişi?

Bu yöntemde, cumhurbaşkanı adayları, belirledikleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçime katılırlar ve üyeler, adayın tüm listesi üzerinden oy kullanarak seçimi yaparlar. 14 asıl ve 7 yedek üye seçilir.

Fenerbahçe taraftar kart ile kaç bilet alınır?

Her fan kartıyla yalnızca 1 kombinasyon satın alınabilir. Dijital Fan Kartının avantajları nelerdir? Dijital fan kartı sahibi olarak, her ay yenilenen 4000 FreeByte hediyesini dört gözle bekleyebilirsiniz.

Fenerbahçe kongre üyeleri kaç bilet alabilir?

Genel satış döneminde Meclis Üyelerimiz (2), Kongre Üyelerimiz (2), Temsilci Üyelerimiz (2), Taraftar Kart Sahipleri ve Faturalı Fenercell Abonelerimiz (1) adet Kombinasyon satın alma hakkına sahiptir.

2 Kombine Alınabilir mi?

Ortak maliklerin kendileri ve bir başka kişi adına toplam 2 (iki) başvuruda bulunmaları mümkündür.

Fenerbahçe 2024 aidat ne kadar?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün üyelik aidatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 75 TL olacaktır.

FB kongre üyeliği kaç TL?

Kongre Üyeliği: Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üyelik giriş ücreti 75 TL’dir.

Fenerium kongre üyesi indirimi ne kadar?

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre ve Divan üyelerine %10 indirim uygulanmaktadır.

Fenerbahçe’nin kaç kongre üyesi var 2024?

2018 yılında Fenerbahçe Kongre üye sayısı 25.650’dir. 2024 yılında Fenerbahçe Kongre üye sayısı 46’dır.

Galatasaray kongre üyesi olmak kaç para?

Üye Bilgileri ve Üyelik Formu – GALATASARAY.ORG. 2024 yılı aidatı 1.000 TL’dir.

Galatasaray kongre üyesi kaç kişi?

15:30: Galatasaray’ın Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı başladı. 15:00: Galatasaray’ın Olağan Genel Kurulu’nda 4.000.143 oy kullanıldı. Seçime 4.415 üyenin katıldığı açıklandı.

Fenerbahçe taraftar kartı kaç TL?

“Devam”a tıklayarak abonelik sözleşmesini ve KVKK bilgilendirme metnini onaylamış olursunuz. Taraftar kartı hizmet bedeli 109 TL/ay, 1099 TL/yıl’dır.

Fenerbahçe taraftar kart olmadan kombine alınır mı?

Evet, Fan Card üyeliğinizle kombine ve tercihli bilet satın alabilirsiniz. Kombine ve tercihli bilet satış dönemlerinde, 1907 ile başlayan 16 haneli fan card numaranızı ve TC kimlik numaranızı kullanarak Passo’nun kombine ve tercihli satış ekranlarından kombine ve tercihli bilet satın alabilirsiniz.

Fenerbahçe kartı ne işe yarar?

Fenerbahçe Taraftar Kartınız ile yapacağınız tüm alışverişlerde kulübünüze katkı sağlarsınız. Ayrıca sezonluk bilet alımında ve Fenerium yetkili şubelerinde özel kampanyalardan, hediye maç kartlarından, sürpriz hediyelerden ve antrenmanlara katılma fırsatından yararlanabilirsiniz.

Fenerbahce kombine kaç adet?

Ekşioğlu, “Şu ana kadar satılan toplam kombine bilet sayısı 28 bin. Bilginize. Tüm tribünlerde satışa hazır 18 bin kombine bilet sizleri bekliyor. Şu ana kadar satılan toplam yeni sezon forma sayısı ise 51.

FB kongre üyesi kaç para?

Derneğe kabul edilen adaya statüsü ve ödenmesi gereken giriş ve yıllık aidat miktarı yazılı olarak bildirilir. Bu miktar bir ay içinde ödenirse üyelik verilir. Yönetim kurulumuzca belirlenen 2024 yılı üyelik aidatı 120.000 TL, yıllık aidat ise 15 TL’dir.

Fenerium kongre üyesi indirimi ne kadar?

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre ve Divan üyelerine %10 indirim uygulanmaktadır.

Fenerbahce kombine nasıl alınır 2024-2025?

Genel satış döneminde saha kombinasyonlarını satın almak isteyenler, verilen adrese e-posta göndererek talepte bulunabilirler. Kurumsal satışlar için ise e-posta göndererek talep oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ucuz Escort